ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

COMPRESSOR OIL ISO 68 (Αεροσυμπιεστών)

Υπερενισχυμένο λιπαντικό χωρίς τέφρα, το οποίο πληροί τις απαιτήσεις απόδοσης όλων των κατασκευαστών αεροσυμπιεστών. Η σωστή επιλογή των βασικών ορυκτελαίων και τα ειδικά πρόσθετα που περιέχει εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λιπαντικού και του συμπιεστή.

Περιγραφή

Το COMPRESSOR OIL 68 εφαρμόζεται συνήθως σε εμβολοφόρους και πτερυγιοφόρους συμπιεστές, ανάλογα µε το βαθμό ιξώδους που συστήνει ο κατασκευαστής. Βελτιώνει την απόδοση του συμπιεστή προσφέροντας εξαιρετική αντίσταση στην οξείδωση και στη θερμική διάσπαση, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του. Παρουσιάζει υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίου και αποτελεσματική προστασία των μεταλλικών μερών από τη διάβρωση και τη σκουριά, με τελικό όφελος τη μείωση του κόστους συντήρησης. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες διαχωρισμού από το νερό και μειώνει δραστικά τον σχηματισμό λάσπης στο κάρτερ και τις γραμμές εκκένωσης.

 

Εφαρμογές

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους αεροσυμπιεστών.

 

Ιδιότητες – Οφέλη

  • Βελτιώνει την απόδοση του συμπιεστή.
  • Παρουσιάζει εξαιρετική αντίσταση στην οξείδωση και στη θερμική διάσπαση, με αποτέλεσμα την αύξηση της διάρκειας ζωής του λιπαντικού.
  • Παρουσιάζει υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίου και αποτελεσματική προστασία των μεταλλικών μερών από τη διάβρωση και τη σκουριά, με τελικό όφελος τη μείωση του κόστους συντήρησης.
  • Έχει εξαιρετικές ιδιότητες διαχωρισμού από το νερό.
  • Μειώνει δραστικά τον σχηματισμό λάσπης στο κάρτερ και τις γραμμές εκκένωσης.

 

Προδιαγραφές

DIN: 51506 VDL, ISO: 6743/4 – DAA, DAB & DAG.

Επιπλέον πληροφορίες

Βαθμός Ιξώδους

ISO 68

Συσκευασία

20L, 205L

Eίδατε πρόσφατα

COMPRESSOR OIL ISO 68 (Αεροσυμπιεστών)

ΓΚΡΙ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ COMPRESSOR OIL ISO 68 20LT

Ρωτήστε για το Προϊόν

COMPRESSOR OIL ISO 68 (Αεροσυμπιεστών)

Μετάβαση στο περιεχόμενο